fbpx

Puukauppa

Optimoitu tulovirta

Nopein tapa saada metsästä tuloja on tehdä puukauppaa. SpTammi tarjoaa tehokkaan palvelukokonaisuuden  puukauppojen tekemiseen.  Optimaalisin tapa järjestää tulovirta on laatia puunmyyntisuunnitelma. Suunnitelman perusteella määritetään kiireellisimmät kohteet ja toisaalta kuviot missä voidaan odottaa esimerkiksi markkinatilanteen muutosta suotuisampaan.  Oikean ajoituksen ohella oleellista on huolehtia hakkuiden mahdollisimman runsaasta tukkisaannista. 

 Puukauppa aloitetaan laatimalla leimikko- ja puunmyyntisuunnitelmat.  Tiedot suunnitteluun saadaan maastokäynnillä, metsäsuunnitelmasta tai muusta metsävaratiedosta.   Seuraavaksi puukauppa kilpailutetaan puunostajilla. Kattavan verkoston avulla kilpailutuksiin saadaan sopivimmat ostajat. Saadut tarjoukset analysoidaan parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi. 

Oikein järjestetty kilpailutus ja ammattilaisen tulkitsemat tarjoukset voivat tuoda metsänomistajalle jopa tuhansien eurojen voitot.

 

Puukauppa SpTammi
Puukauppa, hankintahakkuu

Valtakirjakaupassa metsänomistaja voi valtuuttaa SpTammen hoitamaan koko puukaupan puolestaan. Kaupoista toimitetaan raportti pyydetyistä ja saaduista tarjouksista.  Konsultoimme myös jo saamianne tarjouksia.

Palvelemme myös omatoimisia hankintahakkaajia kaikissa vaiheissa.  Järjestämme kilpailutuksia,  teemme puutavaran mittauksia ja avustamme töiden suunnittelussa ja järjestelyissä. 

 

 

Palvelumme

Metsäsuunnittelu ja arvonmääritys

Tavoitteiden mukainen metsäsuunnitelma ja metsäkiinteistön arvonmääritys eli tila-arviot.

Puukauppa

Puukauppa

Puunmyyntisuunnitelmat, puukauppojen kilpailutukset ja konsultaatiot.

metsäpalvelu metsän hoito metsän istutus

Metsänhoito

Koko metsän kiertoajalle kaikki hoitopalvelut.

verokarhu

Metsäverotus

Vältä verokarhun yllätykset! Metsäveroilmoitukset ja verotuksen konsultaatiot.

arboristi pihapuunkaato puunkaato

Puunkaato

Pihapuunkaadot ja hakkuut rakennetulla alueella.

tree-felling-957140_1280

Projektit ja hankkeet

Asiantuntija-, työnjohto-, konsulttipalvelut ja toteutus metsäosaamista vaativiin projekteihin.