fbpx

Puunkaadot ja tonttihakkuut

Turvallista ja ammattitaitoista

Puiden turvallisessa kaatamisessa on huomioitava monia seikkoja. Työskentely rakennetussa ympäristössä on kokeneiden ammattilaisten erikoistyötä. Ahtaat tilat ja korostuneet riskit vaativat kokemuksen lisäksi usein myös erikoisempia työmenetelmiä ja välineitä.

Sptammi työvalikoimaan kuuluu arboristityöt kiipeilykaatoineen ja hoitoleikkauksineen, nostinkalustolla tehdyt puunkaato- ja hoitotyöt ja tavallisemmat metsurin tekemät puunkaadot. Meille mikään puu ei ole ongelmapuu. 

Palvelemme yksityisiä kiinteistönomistajia, kuntia, seurakuntia, talo- ja huoltoyhtiöitä sekä rakennusliikkeitä. Toiminta on vakuutettua ja kokeneiden ammattilaisten tekemää.

Jos pihapuun kaato on suunnitteilla ottakaa yhteyttä soittamalla tai lähetä viesti. Sovimme arviointikäynnin, jonka yhteydessä käydään läpi miten työ suoritetaan, määritetään tarvittavat palvelut ja saatte tarjouksen. Arviointikäynti on ilmainen, eikä se sido palvelun ostamiseen.  Puunkaatotyöt hinnoitellaan useimmiten urakkahinnalla, joten kustannusyllätyksiä ei pääse syntymään. 

Tonttihakkuun ja pihapuiden kaatoon voidaan koota palvelukokonaisuus. Kaadetut puut katkotaan haluttuun, esimerkiksi sopivaan polttopuumittaan tai tehdään vaikka klapeiksi asti. Risut, oksat tai kokonaiset puut voidaan kuljettaa pois. Kantojyrsinnällä haittaavista kannoista pääsee samalla kätevästi eroon. 

puunkaato, pihapuunkaato
tila-arvio

Kotitalousvähennys

Yksityishenkilöt voivat saada pihapuiden kaatotöistä kotitalousvähennystä. Vähennyksen hakeminen verottajalta on helppoa ja yksinkertaista ja sillä on mahdollista säästää ihan huomattavia rahamääriä. Vuonna 2021 tehdyistä töistä verottaja palauttaa 40%, 100 € omavastuuosuuden jälkeen. Omavastuu on vuosikohtainen, eli menee vain kerran.

Toiminta-alue

SpTammi palvelee pihapuunkaadoissa Pirkanmaalla, Vaasan seudulla ja Kyrönmaalla.  Mikäli kuntasi ei löydy listalta, ei hätää, kysäise jos olemme liikkeellä lähialueillasi!

Toiminta-alueella ovat seuraavat kunnat ja pitäjät:

Vaasan seutu: 

Vaasa, Mustasaari, Jurva

Kyrönmaa:

Laihia, Tervajoki, Vähä-Kyrö, Isokyrö, Ylistaro

Pirkanmaa ja Tampereen seutu:

Akaa, Nokia, Hämeenkyrö, Häijää, Kangasala, Lempäälä, Mouhijärvi, Narva, Pirkkala,  Pälkäne,  Sastamala, Tampere, Toijala, Ylöjärvi, Vammala, Vesilahti, Viljakkala, Viiala

Puunkaato nostimella

Palvelumme

Metsäsuunnittelu ja arvonmääritys

Tavoitteiden mukainen metsäsuunnitelma ja metsäkiinteistön arvonmääritys eli tila-arviot.

Puukauppa

Puunmyyntisuunnitelmat, puukauppojen kilpailutukset ja konsultaatiot.

metsän istutus

Metsänhoito

Koko metsän kiertoajalle kaikki hoitopalvelut.

verokarhu

Metsäverotus

Vältä verokarhun yllätykset! Metsäveroilmoitukset ja verotuksen konsultaatiot.

arboristi pihapuunkaato

Puunkaato

Pihapuunkaadot ja hakkuut rakennetulla alueella.

tree-felling-957140_1280

Projektit ja hankkeet

Asiantuntija-, työnjohto-, konsulttipalvelut ja toteutus metsäosaamista vaativiin projekteihin.