fbpx

tavoitteellista

Metsänhoito on parhaimmillaan pitkäjänteistä ja omistajan tavoitteiden mukaan suunniteltu, taitavien tekijöiden tekemää.

Ammattitaitoa ja näkemystä

SpTammi on kumppanisi metsässä kaikissa vaiheissa

Tarjoamme kaikki metsänhoidon palvelut pitkällä kokemuksella. Palvelemme metsänomistajia, yrityksiä, kuntia, seurakuntia, kiinteistöhuoltoyhtiöitä ja kiinteistönomistajia. Palvelut toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja arvojen mukaan. Toiminta-alueena on pääasiallisesti Etelä-Pohjanmaa ja Pirkanmaa. Satunnaisesti työskentelemme myös muualla.

  Palveluvalikoimastamme löytyy

Tarina

Vaikuttavin voima yrityksen olemassoloon löytyy intohimosta metsään ja työhön sen hyväksi.  Kantavana ajatuksena on tarjota vuorovaikutteinen palvelu, joka perustuu asiakkaan tavoitteisiin ja arvoihin.  SpTammi on perustettu alkuvuodesta 2020 ja sen juuret kumpuavat 2000-luvun alusta asti kestäneestä yrittämisestä ja työskentelystä metsän parissa.

 

Tapaa yrittäjä

omakuva

Tervehdys!

Olen SpTammen toimitusjohtaja ja yrittäjä, Antti Tammi. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Laihialta ja se näkyy reippaana tekemisenä ja terveenä ammattiylpeytenä. Lakeuksilta löytyy myös metsäosaamista. Metsä on aina ollut minulle intohimon kohde, harrastus ja työpaikka.

Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri. Työurani aikana olen työskennellyt monenlaisissa metsäalan tehtävissä 2000 luvun alusta asti. Välillä polku on rönsyillyt muillekin aloille. Monipuolisella kokemuksella ja osaamisella on iso merkitys minkä tahansa yrityksen menestyksekkäässä luotsaamisessa.

Yhteystietoni löytyvät alta.

Tavataan metsäasioissa piakkoin!

ota yhteyttä

Toimitusjohtaja Antti Tammi

Sähköposti

antti.tammi(at)sptammi.fi

LinkedIn

Profiili

Puhelin

O5O372 4769